Látky-Tinka.cz

      Sněhuláci na mintové úplet - zbytek 19cm

      Úplet sněhuláci
      • Složení: 95% bavlna + 5% elasten
      • Šíře: 160cm
      • Váha: 200g
      • Cena: 319 Kč/m
      • Certifikace: Oeko - Tex Standard 100 class I
      ID produktu
      1004564
      € 0.10,- bez DPH€ 12.60,- s DPH / m
      € 0.13,- Cena s DPH / cm

      Bavlněný úplet je velmi příjemný materiál, který díky elastanu drží tvar a zabraňuje tak vytahování. Úplet doporučujeme před šitím vysrážet a při šití je důležité použít jehlu s kulatou špičkou (jehla stretch). Naše digitální úplety mají jasné barvy, originální vzory a vysokou kvalitu. Neváhejte k nákupu a přesvědčte se na vlastní kůži, jak propracovaný a kvalitní je nejen vzor, ale i materiál. Náš potištěný úplet je vynikající materiál pro tvorbu letních šat, triček i sukní. Postará se o šmrncovní a neokoukané oblečení a v každém okamžiku Vás dostane. Kdo má rád zvířátka určitě nešlápne s touto novinkou vedle. 

      Využití:

      Můžete z ní ušít sukně, šaty, trička či čepice. Úplet má široké využití v oblasti módy a fantazii se meze nekladou.

      Upozornění: Odstín barvy na ilustrační fotografii nemusí přesně odpovídat vyobrazení. Rozdíl může být způsoben technikou fotografování nebo typem vašeho monitoru. Děkujeme za pochopení.

      Certifikace: Oeko - Tex Standard 100 class I ( vhodné pro děti do 3 let) - napište do poznámky  k objednávce a prohlášení o shodě Vám přibalíme do balíčku :-)

       ÚDRŽBA

                                                          

       OTÁZKA K PRODUKTU
       Hodnocení
      5/5
       
      K efektivnímu poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze navštěvnosti využíváme soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací naleznete zde
      OK