Látky-Tinka.cz

      Teplákovina nepočesaná je velmi příjemná na omak a snadno se s ní pracuje.Díky elastanu zajistí pružnost a je vynikající volbou pro pohodlné oblečení. Z rubové strany má jemné smyčky. Při šití je zásadní nepoužívat rovný steh, při nošení by stehy popraskaly. Metráž teplákoviny lze využít nejen na ležérní tepláky, mikiny a kraťasy, ale i nadčasové sako. Vlastní ušitý kousek je pro každého velkou chloubou. Tato kvalitní teplákovina je určena pro všechny, kterým se líbí lesní zvířátka. Vzor inspirovaný přírodou s úžasným dětským tématem se pyšní roztomilými lesními zvířátky. Posaďte se k monitoru, dejte si oblíbený čaj či limonádu a užívejte atmosféru vybírání látek do své šicí dílny. Jedinou nevýhodou bude, že to nebude snadný úkol :-). S tímto vzorem však neuděláte chybu. 

      Využití:

      Nyní už je na Vás co Vám zvedne náladu. Můžete z ní ušít tepláky, mikiny, sukně i šaty. Teplákovina má široké využití v oblasti módy a fantazii se meze nekladou. Ať už z ní vymyslíte cokoliv, bude to vypadat bezesporu skvěle.

      Upozornění: Odstín barvy na ilustrační fotografii nemusí přesně odpovídat vyobrazení. Rozdíl může být způsoben technikou fotografování nebo typem vašeho monitoru. Děkujeme za pochopení.

      Certifikace: Oeko - Tex Standard 100 class I ( vhodné pro děti do 3 let) - napište do poznámky  k objednávce a prohlášení o shodě Vám přibalíme do balíčku :-)

       ÚDRŽBA

                                                          

       OTÁZKA K PRODUKTU
       Hodnocení
      5/5
       
      K efektivnímu poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze navštěvnosti využíváme soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací naleznete zde
      OK